Helaas, dit pand is verkocht

Driftweg 52 , 8420 De Haan

Uniek “villa”-appartement!

Bijzonder knap “villa”-appartement in een luxe-residentie. Pand in perfecte harmonie met doordachte indeling. Mooi ontworpen tuin zonder zorgen, met 2 grote terrassen op het zuiden en het westen; privacy verzekerd achter een golvende dubbele haag. Permanente groenbeleving doorheen het jaar. Directe toegang tot een mooi en kindvriendelijk park.

Dicht bij de markt, winkels, tram en zee; en toch is het vertoeven in grote rust, ook in de zomer, een unieke combinatie. Duinbosjes tegenover de ingang, met doorsteek naar het strand, golfclub op 1km.

Ruimtelijk gevoel in het appartement, door zeer open doorkijk-structuur, grote inkomhall en brede doorgangen; lichtinval door 10 ramen. Complete inrichting met mooie materialen en rustgevende tinten. Koude berging op dezelfde gang, met toegang naar een zeer ruime fietsenstalling : belangrijke comfortelementen. . 3 slaapkamers waarvan 1 masterbedroom, aansluitend op dressing en grote badkamer; alle kamers geven uit op de tuin.
Het appartement is in perfecte staat en instap klaar. Beschikbaar bij akte.
Het Victoriaanse gebouw verkeert in topconditie en is zeer professioneel beheerd met grote transparantie, stabiel kostenpatroon en pro-actieve onderhoudsplanning.

Het appartement wordt aangeboden inclusief de grote garage (6 m x 4 mx 2,85m) onderin het gebouw, met brede geïsoleerde sectionaalpoort en toegankelijke inrit.

… vanuit het pittoreske de Haan staat u bovendien zo in Brugge of Oostende; iets meer en u bent in Knokke !

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Agence Du Coq