U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Vosseslag 130 B 01.01, 8420 De Haan

Omschrijving

Modern en strak appartement met groots zonneterras en drie slaapkamers, in de residentie Halverwind in de Vosseslag - De Haan. Het is instap klaar en beantwoordt aan de huidige wensen van een totaal beleving aan zee. Dit appartement baadt in het licht door zijn grote glaspartijen aan de woonkamer.
Vanuit de residentie is het 500m stappen, langs de veilige voetgangersbrug tot aan de zee.

Indeling: U komt het appartement binnen via een inkomhal met gastentoilet, een plafondhoge glazen deur geeft toegang tot de grote woonkamer. Deze woonkamer heeft een ruim zit- en eetgedeelte met houten vloer. In de open keuken met berging werd een neutrale donkere tegel voorzien. De keuken is geïnstalleerd met vaatwas, oven, koelkast, keramische kookplaat en functionele kasten. Het zuidwest gericht terras met zicht op een aangelegde duin ligt over de volledige breedte van de woonkamer en keuken. Via de nachthall bereikt u de 3 slaapkamers (waarvan 2 met toegang naar het 2de terras) en ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Algemene fietsenberging (2 beschikbare fietshaken), gemeenschappelijke tuin en mogelijkheid tot aankoop garagebox achteraan de residentie à € 45.000.



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Du Coq