U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Camiel Piessenstraat 18 , 8420 De Haan

Omschrijving

Rustieke, alleenstaande woning, gelegen in een rustig doodlopend straatje, op slechts 5 minuten fietsen van het centrum van De Haan en Bredene. Deze woning heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf.
De gelijkvloerse verdieping van 120m² is ingericht als een gezellige bungalow met een woonkamer en een groot terras op het zuidwesten. De mooie, grote keuken is ingericht met voldoende kastruimte en voorzien van een gasfornuis, afzonderlijke oven & microgolfoven, vaatwasmachine en koelkast. Vanuit de keuken heb je toegang tot het terras en de tuin. Het terras kan worden overdekt met een automatische zonneluifel en er is ook een windscherm voorzien, zodat u altijd kunt genieten van het buitenleven.
Voorts vinden we ook de badkamer en een slaapkamer, die aansluiten op de nachthall, verbonden met de garage en wasruimte. De badkamer is voorzien van een douche, dubbele lavabo en toilet. In de inkomhall is er nog een gastentoilet voorzien.
Via een vaste houten trap bereik je de volledig afgewerkte 1ste verdieping, die instap klaar is en kan worden omgevormd tot 2 ruime slaapkamers of gebruikt worden als loftkamer met ingemaakte dressing.
De woning is voorzien van makkelijk te onderhouden keramische vloertegels en de garage is afgewerkt met extra kastruimte en toegang tot de tuin. De garage is tevens afgesloten met een recente & automatische sectionale poort; Er is een regenwaterput en het huis is beveiligd met een alarmsysteem.
Rondom de villa ligt een aangelegde tuin die volledig afgesloten is en met een tuinhuis in de hoek. Achteraan grenst de tuin aan een open ruimte, waardoor je geniet van privacy en rust.
Deze woning is gelegen in een rustige, residentiële wijk met diverse speelmogelijkheden en doodlopende straten waardoor het een ideale kans is voor gezinnen en iedereen die de rust kan waarderen.
Bewoonbare oppervlakte is indicatief volgens het EPC.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Du Coq