U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Stationsstraat 26 02.03, 8420 De Haan

Omschrijving

Verrassend ruim en zonnig woon-appartement op de 2de verdieping van een moderne residentie in het gezellige centrum van De Haan. De residentie Sunset werd afgewerkt in 2007, biedt hedendaags comfort en is een energiezuinig appartement. Het appartement is bereikbaar met lift en trap en heeft 3 slaapkamers (waarvan 2 met terras met ochtend en middagzon), een ruime zonnige woonkamer met zuid terras ( 6,50 m²) en open, ingerichte keuken (incl. aparte berging met aansluiting voor wasmachine). Badkamer met dubbele lavabo, ligbad, douche en toilet en nachthal met vestiaire en gastentoilet. Dit woon-appartement wordt aangeboden incl. afgesloten garagebox in de residentie zelf. Een garagebox pal in het centrum is zeldzaam.
Een aanrader voor wie comfortabel wil wonen, op enkele passen van de winkels, banken, school, apotheek, kappers en op wandelafstand van het duinenbos en de Zeedijk-De Haan.
Bewoonbare oppervlakte indicatief volgens EPC.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Du Coq