U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Vissersstraat 39 , 8420 De Haan

Omschrijving

Deze ruime gezinswoning ligt vlakbij het verrassend rustige strand van de Vosseslag, de uitgestrekte Duinbossen en het Belle Epoque dorpscentrum van De Haan. Ideaal als uitvalsbasis voor lange wandelingen en mooie fietstochten in het groen.

Ook in de woning voel je de connectie met de natuur. De tuin vormt een oase van rust, dankzij de stijlvolle vijver en het wandelpad langs bloemen, grassen, bomen en hagen. Op het zonneterras op de eerste verdieping geniet je van een prachtig vergezicht over de velden en de duinen.

Verder blinkt de woning uit in ruimtegevoel: er zijn comfortabele leefruimtes op de drie verdiepingen: een prachtige, zonnige keuken met veranda en zithoek op het gelijkvloers, een keuken en ruime woonkamer op de eerste verdieping (met houten parket en haard!) en drie grote slaapkamers, een badkamer (met dubbele lavabo, bad en douche) en een bureau op de tweede. De voormalige apotheek op het gelijkvloers werd omgetoverd tot een extra loungeruimte, ideaal als speelkamer of man cave. Elke verdieping heeft een toilet en handige bergruimtes. Tel daar nog de grote zolder op de derde verdieping bij, en je weet dat je nooit plaats tekort zal komen. Ook aan parking geen gebrek, met drie parkeerplaatsen op de oprit en twee in de garage.

Hou je van zand, maar niet in huis? Ook over zo’n praktische zaken werd nagedacht: ga binnen via de tweede inkomdeur en laat je al je strand- en sportmateriaal achter in de ruime fietsenberging. Via de garage loop je direct de wasplaats in. En wie van handige huishoudtrucjes houdt, zal blij zijn met de linnenkoker van de badkamer tot in de wasplaats.

Extra troeven? De energiezuinigheid! De woning dankt haar uitstekende EPC-score aan de dakisolatie, de hoogrendementsbeglazing, de hoogrendementsketel, de zonnepanelen met certificaten, enzovoort. De woning beschikt eveneens over 2 regenwaterputten en een boorput.
Je slaapt hier ook op je twee oren: elk verdiep heeft rookmelders, er is een alarmsysteem en een parlofoon die je kan bedienen met elke telefoon.

Samengevat
1. Op een boogscheut van het strand en de duinbossen
2. Prachtig aangelegde tuin met vijver
3. Ruime, comfortabele en lichtrijke leefruimtes
4. Drie parkeerplaatsen op de oprit, twee in de garage
5. Zeer energiezuinig
6. Veel bergruimte

Meer weten? Contacteer ons of voel je vrij om een bezoekje in te plannen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Du Coq