U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Orteliuslaan 6 , 8420 De Haan

Omschrijving

Deze majestueuze villa uit 1936, ontworpen door Auguste Vereecke en geïnspireerd door de Anglo-Normandische stijl van de Concessie De Haan, straalt authenticiteit en grandeur uit. Het is de ideale gezinswoning en wordt al jaren uitgebaat als charmante B&B in de zomer- en vakantieperiodes. De villa beschikt over tal van troeven en heeft een bruikbare oppervlakte van meer dan 600m². Met een gezellig zuidwest terras, rozentuin, grote achtertuin. Een unieke kans in de meest gerenommeerde wijk van De Haan.
Wanneer u de woning binnengaat via de glazen deuren, betreedt u de villa langs één van de unieke troeven van de woning; de grandioze en centrale trappenhal. Die leidt o.a. naar de woon- en eetkamer, keuken met bijkeuken & terras, 2 burelen en vestiaire met gastentoilet. De grote woon- en eetkamer zijn onderling verbonden met een dubbele deur en hebben beide toegang naar een terras. Beide kamers met een typische open haard met rode bakstenen mantel. De houthaard in de woonkamer werd bovendien enkele jaren geleden vernieuwd. Het terras vooraan is toegankelijk via de tuindeuren, terwijl het ontbijtterras bereikbaar is via de eetkamer en één van de burelen.
De drie verdiepingen zijn ingericht met maar liefst 12 slaapkamers, waarvan 8 met eigen badkamer. Op het eerste verdiep is er ook een apart toilet en een gemeenschappelijke badkamer met douche en ligbad. De badkamers van de gastenkamers werden in 1995 en 2005 ingericht. De privé vertrekken (master en badkamer) werden in 2015 gerenoveerd en geïsoleerd. Vanuit elke kamer geniet u van een prachtig uitzicht over alle hoeken van de concessie. De woning is volledig onderkelderd en de kamers in de kelder zijn voorzien van centrale verwarming. De wijnkelder is subliem, een stooklokaal met de CV op gas d.d. 2013 en ruime garage. Er is dubbele beglazing geïnstalleerd, wat resulteert in een bijzonder gunstig EPC met C label. De elektrische installatie is conform AREI gekeurd en de B&B vergunning is volledig up-to-date.
Kortom, de villa biedt privacy en is voor de liefhebbers van nostalgische woningen die zo gegeerd zijn in De Haan. Hier vindt u rust en stilte in uw eigen privé-oase, terwijl u toch zo dicht bent bij het strand en de zee.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Du Coq