U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Bredeweg 75 A, 8420 De Haan

Omschrijving

De uitstekende ligging in het residentiële gedeelte van het centrum van De Haan en de zeer energiezuinige afwerking maken van deze woning de geschikte opportuniteit voor zij die in De Haan willen wonen of er graag op vakantie komen.
De goed doordachte indeling zorgt er bovendien voor dat alle ruimtes maximaal worden benut.
Het gelijkvloers is ingericht met een slaapkamer (incl. terras met persoonlijk genot), badkamer, afzonderlijk toilet en praktische berging. De leefruimte betrekt de ganse 1ste verdieping en is opgedeeld in een woonkamer en eetkamer met open keuken. Aan beide zijden vinden we een ruim terras waar u kunt genieten van de ochtend en middagzon. Op de 2de verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers, een 2de badkamer en afzonderlijk toilet.
De woning is uitgerust met 5 zonnepanelen in combinatie met mechanische ventilatie type D met warmte terugwinning en een hoogrenderende ketel; Een laag E-peil wordt hierdoor gegarandeerd. Deze toekomstgerichte aanpak levert u tal van financiële voordelen op en verhoogt uw persoonlijk comfort.
Dankzij het vastleggen van de materiaalkeuze (o.a. DIAPAL keuken) wordt een hoge en duurzame afwerkingsgraad behaald. De gemeenschappelijke groene zones (achtertuin) zijn een extra troef. U weet vandaag tevens wat het totaalplaatje zal kosten, want de verkoopprijs ligt vast. De woning wordt verkocht sleutel op de deur en de oplevering staat gepland voor de zomer van 2024.
Een ruime garagebox in het complex kan worden aangekocht.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Du Coq