U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Manitobahelling 3 00.02, 8420 Wenduine

Omschrijving

Uniek gelegen appartement met zeezicht.

Gelegen op een unieke locatie naast de duinen, biedt dit grote appartement van 132m² met terras een ongeëvenaarde ervaring aan het strand van Wenduine – De Haan. Deze duplexwoning charmeert en beidt privacy door een grote mezzanine, waar de loungehoek gesierd wordt door adembenemende zeezichten, mogelijk gemaakt door de vele hoge ramen die het vertrek verlichten. Deze verdieping is tevens ingericht met een ruime slaapkamer en en-suite badkamer en aparte linnenkast. Op hetzelfde niveau van het strand en de dijk bevindt zich de open leefruimte. Deze wordt gekenmerkt door duurzame afwerking en centraal een hypermoderne keuken. De architectuur van hoge ramen en ronde pilaren biedt een overvloed aan natuurlijk licht en verleent een ongehinderd uitzicht op zowel de zee als de duinen.
Op het inkomniveau is de nachthal met extra opslagruimte (aansluitingen voor wasmachine) en deze gang leidt tot twee gastenkamers met aparte badkamer met douche. De residentie Hermes is gelegen tegenover de hippe surfclub, Surfing Elephant, naast de duinengordel en op enkele stappen van het natuurgebied: De Uytkerkse Polders.
De mogelijkheid bestaat om de garagebox (-1, met autolift) aan te kopen in de residentie. Dit biedt de altijddurende mogelijkheid om de wagen makkelijk te parkeren en in de winter heel wat op te bergen. Verder beschikt het appartement ook over 2 eigen fietshaken in de gemeenschappelijke fietsenberging.
Met een open indeling die de zee als natuurlijk decor naar voren brengt, en een terras dat uitnodigt om te genieten van de zilte zeelucht langs de zeedijk, is dit pand een waarlijk verfijnde en stijlvolle parel aan de kustlijn.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Du Coq