U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Manitobastraat 18 01, 8420 Wenduine

Omschrijving

NIeuwbouwproject: Moscato te Wenduine.

Ontdek het unieke nieuwbouwproject: Residentie Moscato. Gelegen in de uiterste hoek van Wenduine, op slechts een steenworp afstand van het strand en de polders.
Deze uitstekende ligging is ideaal voor wie houdt van de natuur en sporten aan zee. Dankzij de zuid gerichte ligging en de ruime terrassen geniet u optimaal van de zon en de rust.
De residentie bestaat uit 10 appartementen en 7 garageboxen gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking en zijn speelse architectuur. Het laatste beschikbare appartement betreft een gelijkvloers appartement met een volledig afgewerkte tuin van ± 100m² incl. terras. Het appartement word ingericht met 2 slaapkamers en heeft een ruime woonkamer met open keuken. De materiaalkeuze is reeds vastgelegd, wat garant staat voor een duurzame en hoge afwerkingsgraad (o.a. DIAPAL keuken). Bovendien voldoen alle appartementen aan de huidige, strenge normen op het vlak van isolatie en energiezuinigheid. Zo worden een hoogrenderende ketel, mechanische ventilatie type D en zonnepanelen voorzien wat een lage ecologische voetdruk oplevert en uw persoonlijk comfort optimaliseert.
Gelet op het lage E-peil heeft u bovendien ook 5 jaar 100% korting op het KI.
.
Prijs: € 355.000 excl. kosten.



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Du Coq